Szolgáltatások
Tanfolyamok
Pályázatok
Kiadványok
Céginformáció


Új technológiák

Új élelmiszer technológiák, K+F szolgáltatások

Korszerű technológiai ismeretek alapján az élelmiszer-biztonság, a minőség és a hatékonyság javítása kutatás-fejlesztéssel, probléma megoldással, felülvizsgálattal és képzéssel.

Átfogó, rendszerszemléletű megoldások a hűtött, védőgázas csomagolású termékek és technológiák fejlesztésére az üzemi higiéniai követelményektől kezdve a technológiai paraméterek optimálásán, a technológia és a minőség-megőrzési idő validálásán át az élelmiszerbiztonsági rendszer kialakításáig és működtetéséig.

Kísérleti feltételek hűtött és MAP termékekhez

Gyakorlati kísérleti feltételek a kutatáshoz, tanácsadáshoz és képzéshez. Tanácsadás a hűtött és védőgázas csomagolású (MAP) termékek gondosan megtervezett csomagolási technológiáinak kialakításában:

  • Feltételek kísérleti minták előállításához, tárolási kísérletek
  • A technológia paramétereinek optimálása során javaslattétel a gázösszetétel és a fólia típusának kiválasztására, a vákuum és védőgázas berendezések specifikálására
  • Szükség szerinti előkezelő technológia kialakítása
  • Részvétel az üzemesítésben, üzemi kísérletekben
  • Technológiai leírások készítése

Közreműködés üzemelrendezés kialakításában, az üzemi higiénia rendszerének, a minőség-ellenőrzés és folyamatszabályozás megszervezésében.

Termékek és élelmiszer technológiák validálása, a biztonságos minőség megőrzési idő meghatározása.

  • Hűtött, védőgázas csomagolású (pl. nyers vörös hús termékek, nyers belsőségek, nyers baromfi termékek, nyers halak és tenger gyümölcsei,
  • hőkezelt, füstölt és feldolgozott hús és baromfi alapú készítmények, félkész és készételek és termék kombinációk, friss tésztás termékek, tejipari termékek,
  • friss egész és minimálisan feldolgozott zöldség és gyümölcs termékek) valamint hűtött és vákuum csomagolt termékek széles körében,
  • környezeti hőmérsékleten tárolt védőgázas csomagolású termékek (pl. pékáruk, valamint olyan szárított termékek, melyek telítetlen zsírsavakat tartalmaznak, mint pl. cereáliák, chips-ek, olajos magvak, kakaópor és tejpor).

Bővebb felvilágosítás:

Baár Csaba
Tel: +36 1 433 14 82
E-mail: c.baar@campdenkht.com

Kapcsolat

1096 Budapest, Haller u. 2.
Tel: +36 1 433 14 70
Fax: +36 1 433 14 80
E-mail: a.sandor@campdenkht.com Web: www.campden.hu

Kérje ajánlatunk!