[ Campden BRI Magyarország :: Minőség | Élelmiszerbiztonság | Higiénia | Érzékszervi | Fogysztói | Vizsgálatok | Mikrobiológia
Szolgáltatások
Tanfolyamok
Pályázatok
Kiadványok
Céginformáció


Szolgáltatások

A Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. a termelő vállalatoktól független, non-profit K+F intézet, amely a magyar élelmiszeripar, a kapcsolódó iparágak és mezőgazdaság igényeit szolgálja.

A Hűtőipari Fejlesztési és Minőségvizsgáló Intézet jogutódja, így több évtizedes hazai K+F tapasztalatokkal rendelkezik. Angol anyaintézete (www.campdenbri.co.uk) révén közvetlenül hozzáfér az angol és az EU élelmiszeripar legújabb fejlesztési eredményeihez és módszereihez, fejlesztéseit hagyományosan az iparvállalatokkal szorosan együttműködve valósítja meg. Nagy tapasztalatokkal rendelkezik a technológia-transzfer, a termékfejlesztés és piacra bocsátás területén. Tevékenysége az élelmiszeripar teljes egészére kiterjed.

Fő tevékenységei:

  • technológia és minőségfejlesztés,
  • érzékszervi és fogyasztói vizsgálatok,
  • az élelmiszer-biztonsági rendszerek kidolgozása és megvalósítása,
  • élelmiszerek hűtéssel, hőkezeléssel és fagyasztással történő tartósítása,
  • termékfejlesztés,
  • Jó Higiéniai Gyakorlat (GHP) útmutatók és GMP útmutató kidolgozása,
  • mikrobiológia, érzékszervi bírálatok,
  • vevői felülvizsgálatok,
  • ipari élelmiszer-biztonsági kockázatbecslési módszerek kidolgozása és alkalmazása mikrobiológiai kockázatokra,
  • minőségbiztosítási és élelmiszer-biztonsági rendszerek átvilágítása, előauditja,
  • minőségi előírások kidolgozása,
  • ágazati stratégiai elemzések,
  • marketing stratégiák készítése.

Munkatársaink között egyaránt megtalálhatók a több évtizedes üzemi gyakorlattal rendelkező középkorú, valamint a korszerű kutatási ismeretekkel rendelkező fiatalabb szakemberek.

Kapcsolat

1096 Budapest, Haller u. 2.
Tel: +36 1 433 14 70
Fax: +36 1 433 14 80
E-mail: a.sandor@campdenkht.com Web: www.campden.hu

Kérje ajánlatunk!